Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/alltha37/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2339

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/alltha37/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2343

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/alltha37/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3165
Politika zasebnosti - allthatswing.eu

POLITIKA ZASEBNOSTI

Plesno društvo SwingKids se zavezuje k varovanju osebnih podatkov, ki nam jih posredujejo uporabniki naših spletnih mest. Politika zasebnosti opisuje, kako uporabljamo in obdelujemo vaše osebne podatke. Tu boste našli tudi informacije, kako nas lahko kontaktirate, če imate vprašanja ali zahteve glede svojih osebnih podatkov.

 

Vrste osebnih podatkov
Ko se na našem spletnem mestu prijavite na tečaj, delavnico ali drug dogodek, nam posredujete ime, priimek in e-poštni naslov, občasno pa tudi ime soplesalca/-ke, telefonsko številko in druge podatke. V primeru prijave na e-novice nam posredujete ime, priimek in e-poštni naslov.

Ko obiščete našo spletno mesto, nam s pristopom k temu dokumentu dovoljujete, da lahko zbiramo določene podatke, kot so na primer vrsta brskalnika in informacije o napravi, operacijskem sistemu, različici aplikacije, jezikovnih nastavitvah in straneh, ki so vam bile prikazane. Nobena izmed teh posameznih informacij ne omogoča osebne identifikacije.

 

Namen uporabe
Vaše osebne podatke potrebujemo za prodajo in izvedbo storitev, da vam torej pošljemo informacije o tečajih, delavnicah ali drugih dejavnostih, na katere ste se prijavili, vas obveščamo o plačilu in izvedbi teh storitev. Obveščanje običajno poteka po e-pošti, izjemoma tudi prek telefona.

Vaše osebne podatke lahko uporabimo tudi za izboljševanje naših storitev, na primer tako, da vas povprašamo o zadovoljstvu z našimi storitvami in dejavnostmi v obliki anket in drugih sporočil.

Vaše osebne podatke uporabljamo tudi za trženje. Konkretneje jih z vašim soglasjem uporabljamo za pošiljanje e-novic. Orodje, ki ga pri tem uporabljamo, med drugim prikaže tudi, kdo je odprl določeno e-poštno sporočilo in kdo je kliknil na določeno povezavo v sporočilu. Od e-novic se lahko kadarkoli tudi odjavite. Povezavo za odjavo najdete v nogi vsakega poslanega sporočila.

 

Posredovanje tretjim osebam
Vaše podatke s tretjimi osebami delimo samo v smislu uporabe orodij, kot je orodje za e-novice in orodje za spletne obrazce ter spletno analitiko. Sicer vaših podatkov brez vaše privolitve ne smemo posredovati tretjim osebam.

 

Varovanje podatkov
Uporabljamo ustrezne sisteme in postopke za varovanje in zaščito osebnih podatkov, ki nam jih posredujete. Dostop in uporabo osebnih podatkov omejujemo – na voljo so samo pooblaščenim osebam, ki jih potrebujejo za svoje delo.

 

Kontakt
Imate pravico pregledati osebne podatke, ki jih hranimo o vas oziroma zahtevati njihov izbris. Zahtevek nam pošljite na info@swingkids.si in prejeli boste navodila.

 

Zunanje povezave
Naše spletno mesto vsebuje povezave na spletna mesta drugih organizacij, podjetij ali oseb. Plesno društvo SwingKids ne prevzema odgovornosti za spoštovanje zasebnosti in vsebino teh spletnih mest.

 

Spremembe
Ta politika zasebnosti se lahko kadarkoli spremeni oziroma prilagodi. V primeru bistvenih sprememb vas bomo o tem obvestili po e-pošti.