UČITELJI


Jessica Kaiser in Markus Kakuska


Jessy in Markus prihajata iz Avstrije. Jessy je bila plesu zapisana že kot deklica, s treningi boogie woogie-ja je pričela pri osmih letih. Od takrat naprej je ples njena največja radost. Ko sliši glasbo, ne more biti pri miru. Njen tenkočuten in zabaven način učenja je primeren za učence vseh generacij. Jessy kljub delu v ekonomskem sektorju skoraj vse svoje življenje posveča plesu, predvsem swingu, ter življenjskemu slogu 50-tih let prejšnjega stoletja.

Markus je pričel plesati že z enajstimi leti, z Jessy pa skupaj plešeta že več kot petnajst let. Markus zase pravi, da ima ples v krvi. Daje mu svoj osebni pečat in s svojim komičnim načinom praktično vsakemu nariše nasmešek na obraz. Markus se sicer poklicni voznik, poleg tega skrbi za svoja otroka, ki postajata prava mala plesalca. Vsako prosto minuto posveča plesu oziroma pripravi na ples.

Vse zgoraj našteto plus veliko uspehov na področju plesnega učenja ter tekmovanj je to, kar iz Markusa in Jessy naredi tako harmoničen par. Pri učenju se posvečata predvsem skrivnostim vodenja in sledenja v kombinaciji z muzikaličnostjo, vse to pa vam bosta predstavila na zelo zabaven način.